На Миколаївщині посилили патрулювання на дорогах

На Миколаївщині посилили патрулювання на дорогах

Воєнний стан
Укрінформ
У зв’язку з введенням воєнного стану, в населених пунктах Миколаївщини збільшено кількість автопатрулів і патрульних нарядів та посилено патрулювання на автодорогах обласного значення.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Миколаївській області.

«З 26 листопада Головне управління Національної поліції в Миколаївській області працює у посиленому режимі. У населених пунктах збільшено кількість автопатрулів та патрульних нарядів, екіпірованих належними засобами захисту, посилено патрулювання на автодорогах обласного значення», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Херсонщина посилює охорону портів та контроль за рухом суден

Мешканцям області радять мати при собі документи, які засвідчують особу, та з розумінням поставитись до проведення таких перевірок.

В поліції також застерегли громадян: якщо до їх домівки прийдуть незнайомці та нібито у зв’язку з військовим станом вимагатимуть передати будь-яке майно, ні в якому разі не пускати та нічого їм не віддавати, це – шахраї. Треба негайно повідомити про такі випадки в поліцію.

Як повідомлялося, у зв'язку з агресією Росії проти України в районі Керченської протоки в 10 областях України, у тому числі Миколаївській, введений воєнний стан.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-