У Вінниці розпочався експортний форум VinExport

У Вінниці розпочався експортний форум VinExport

Укрінформ
У Вінниці у четвер розпочався дводенний експортний форум VinExport, учасники якого вивчатимуть нові можливості та інструменти просування товарів на міжнародні ринки.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила координатор форуму - голова ГО «Вінницький клуб ділових людей» Надія Лисецька.

«Прийняти участь у форумі погодилося близько 150 підприємців, людей, які прагнуть  виводити свою продукцію на зовнішні ринки. Упродовж двох днів вони отримають можливість поспілкуватися з провідними експертами цього напрямку, поповнити свої знання про інструменти, які дозволяють ефективно здійснювати експортно-імпортні операції, а також співпрацювати з іноземними партнерами», - повідомила Лисецька.

Читайте також: Пакистан зацікавлений у співпраці з Україною у сфері авіації - Укроборонпром

За її словами, учасники форуму також матимуть можливість ознайомитися з кейсами успішних компаній-експортерів, відвідати підприємства-експортери Вінницької області та дізнатися про міжнародні програми підтримки для бізнесу і взяти участь у майстер-класах з пошуку міжнародних партнерів.

Участь у роботі форуму VinExport беруть підприємці, інвестори, а також  експерти ЄБРР, Канадсько-Української торгової палати, представники комерційних банків та міжнародних донорських організацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-