РФ не пускає до Азовського моря 18 торговельних суден

РФ не пускає до Азовського моря 18 торговельних суден

Укрінформ
Україна несе великі збитки внаслідок блокування Росією Бердянського та Маріупольського портів, на рейді перебуває 18 торговельних суден, які Росія не пускає до Азовського моря.

Про це у середу на сторінці у Facebook повідомив голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Олександр Куць.

«Україна несе великі збитки внаслідок блокування Росією Бердянського та Маріупольського портів. На сьогоднішній день, за нашою інформацією, на рейді перебуває 18 торговельних суден, які Росія не пускає до Азовського моря», - написав очільник області.

Він зазначив, що про це говорив сьогодні на зустрічі з депутатами парламенту Чехії у Краматорську.

Читайте також: Експерти порахували, скільки разів Росія перешкоджала судноплавству

Як повідомляв Укрінформ, прикордонні кораблі Російської Федерації 25 листопада вчинили агресивні дії проти українських кораблів, які здійснювали плановий перехід з порту Одеса до порту Маріуполь. Спецпризначенці Росії обстріляли і захопили три українські кораблі у Керченській протоці та понад 20 моряків.

Верховна Рада 26 листопада ухвалила закон "Про затвердження указу Президента України "Про введення воєнного стану в Україні" на 30 днів у 10 областях у зв'язку з агресією Росії в Азовському морі.

Фото:Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-