Прикордонники приведені у повну бойову готовність

Прикордонники приведені у повну бойову готовність

Укрінформ
  Держприкордонслужба приведена в повну бойову готовність, посилена охорона кордону.

Про це повідомив кореспондентові Укрінформу начальник відділу комунікацій зі ЗМІ Адміністрації Держприкордонслужби Андрій Демченко. 

"Органи Держприкордонслужби в даний час приведені в повну бойову готовність. Основні зусилля зосереджуються на додатковому посиленні кордону та його режиму. Зокрема, через залучення додаткових резервів, збільшення нарядів та нарощення інженерного облаштування", - сказав Демченко.

За його словами, в пунктах пропусках кордону організовані заходи щодо посилення контролю, зокрема, на кордоні з РФ

Здійснюються інтерв'ювання осіб, які підпадають під профіль ризиків. Може здійснюватися додаткова поглиблена перевірка транспорту. 

Читайте також: Президент: У разі агресії РФ мені буде достатньо хвилини

"У готовності до дій перебувають додаткові резерви морської охорони та авіація. Відповідні заходи направлені на посилення охорони кордону і у разі загострення ситуації це дозволить якнайшвидше мобілізувати всі наявні ресурси", - додав він.

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада 26 листопада ухвалила закон "Про затвердження указу Президента України "Про введення воєнного стану в Україні" на 30 днів у 10 областях у зв'язку з агресією Росії в Азовському морі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-