На Херсонщині невідомі вночі розгромили сільраду

На Херсонщині невідомі вночі розгромили сільраду

Укрінформ
На Херсонщині у прикордонному з Кримом Генічеському районі в селі Новогригорівка в ніч із вівторка на середу невідомі особи вночі вторглися в приміщення сільської ради, вчинили там погром, зламали сейфи і викрали документи.

Про це у розмові з кореспондентом Укрінформу розповів у середу зранку голова Генічеської райдержадміністрації Олександр Воробйов.

"Вночі у приміщення Новогригорівської сільської ради вторглися невідомі особи, які вчинили там погром. Але це не пограбування, тому що техніка на місці. Просто зламані сейфи, документів немає і так далі", -  розповів Воробйов.

За його словами, в Новогригорівку виїхала слідчо-оперативна група і наразі вже працює на місці події. "Працюють поліція, СБУ, працюють всі служби", - додав очільник району.

Він також зазначив, що більше інформації оприлюднити не може, з огляду на те, що йде слідство.

Читайте також: На адмінмежі з Кримом обмежили пропуск громадян РФ

Воробйов запевнив, що в Генічеському районі вживаються всі необхідні заходи для забезпечення спокою і порядку у стратегічно важливому для України районі.

Як повідомлялося, Верховна Рада України ухвалила указ Президента про введення воєнного стану в Україні на 30 днів у 10 областях, у тому числі, на Херсонщині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-