На Миколаївщині реалізується 50 інвестиційних проектів на 40 мільярдів – ОДА

На Миколаївщині реалізується 50 інвестиційних проектів на 40 мільярдів – ОДА

Укрінформ
На Миколаївщині реалізується 50 інвестиційних проектів на понад 40 мільярдів гривень.

Про це повідомив голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко під час засідання ради регіонального розвитку 27 листопада, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«У 2017 та 2018 роках на Миколаївщині за рахунок ефективного використання публічних коштів реалізовано 2,5 тисячі інвестиційних проектів на суму 2 мільярди гривень. Йдеться, зокрема, про харчову промисловість, альтернативну енергетику, морегосподарський комплекс тощо. Крім того, наразі в області реалізується 50 інвестпроектів на понад 40 мільярдів гривень», - сказав голова ОДА.

Зокрема, це реконструкція підхідного каналу порту «Очаків», зерновий комплекс із продовженням причальної лінії ДП СК «Ольвія», завод з сушіння томатів ФГ «Органік Сістемс» холдингу «Агрофюжен», перша та друга черги комплексу з перевантаження меляси ТОВ «Евері» та низка інших.

Читайте також: Воєнний стан: На Запоріжжі планують замінити директорів, які не платять зарплату

За словами очільника області, у тому числі завдяки новим проектам на Миколаївщині створено 23 тисячі нових робочих місць. І ця цифра має зростати завдяки розвитку інвестиційної діяльності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-