Чиновник Херсонської ОДА не задекларував будинок й понад 2 гектари землі — НАЗК

Чиновник Херсонської ОДА не задекларував будинок й понад 2 гектари землі — НАЗК

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції склало 4 протоколи щодо першого заступника голови Херсонської ОДА Василя Зеленчука.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

"Стосовно першого заступника голови Херсонської обласної ради Василя Зеленчука Національне агентство склало 4 адмінпротоколи. Він не подав повідомлення про суттєві зміни у майновому стані у зв’язку з набуттям у власність житлового будинку загальною площею 789 кв. м вартістю 3037650 грн і 3 земельні ділянки: площею 1700 кв. м вартістю 421600 грн, площею 1000 кв. м вартістю 482000 грн, а також – площею 414 кв. м вартістю 102700 грн", – йдеться у повідомленні.

Національне агентство також встановило, що депутат Київської міської ради Ігор Галайчук не подав повідомлення про суттєві зміни у майновому стані у зв’язку з набуттям у власність Audi A8 2017 року випуску вартістю 2040000 грн.

"Директор Департаменту досліджень і розслідувань ринків паливно-енергетичного комплексу та житлово-комунального господарства Антимонопольного комітету України Тетяна Кулішова також не подала повідомлення про суттєві зміни у майновому стані у зв’язку з отриманням доходу від відчуження нерухомого майна, що становить 117500 грн", – йдеться у повідомленні.

Крім цього, НАЗК інформує, що директор Департаменту інформаційно-комунікативних технологій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Юрій Назаров не повідомив Національному агентству про суттєві зміни, які настали за фактом отримання доходу у вигляді додаткового блага у сумі 1367414,51 грн у зв’язку з анулюванням його банківського боргу.

"Несвоєчасно подала повідомлення про суттєві зміни в майновому стані у зв’язку з набуттям у власність об’єкта нерухомого майна – квартири у Києві вартістю 737360 грн Наталія Ганзіна, провідний спеціаліст відділу державної реєстрації актів цивільного стану Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Київській області", – зазначили у НАЗК.

Читайте також: НАЗК розпочне повну перевірку декларації голови Запорізької ОДА

Загалом НАЗК склало 8 протоколів стосовно згаданих п'яти осіб за неповідомлення або несвоєчасне повідомлення Національного агентства про суттєві зміни у майновому стані. Відповідальність за це передбачена частиною другою статті 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-