Екс-голова Чернівецької ОДА прокоментував своє звільнення

Екс-голова Чернівецької ОДА прокоментував своє звільнення

Укрінформ
Звільнений з посади голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук вважає, що причиною його звільнення стала боротьба з контрабандою та особистий конфлікт із керівником Чернівецької митниці Миколою Салагором.

Про це він заявив під час прес-конференції, повідомляє  кореспондент Укрінформу.

«За ці 3 роки і 8 місяців, відколи я працюю на посаді голови облдержадміністрації, вдалося зробити немало. Одним із напрямків моєї роботи була і боротьба з контрабандою. Зокрема, я боровся за те, щоб товари не завозили до України поза митним контролем. Тому що це заганяє в тінь українського виробника. При вирішенні цієї проблеми я вступив у конфлікт із керівником митниці Миколою Салагором. Вважаю, що це і призвело до моєї відставки», – сказав Фищук.

За його словами, завтра, 27 листопада, - останній день роботи, але йти з політики він не збирається.

Читайте також: Президент представив нового голову Черкаської ОДА

«В мене буде час подумати. Президент прийняв рішення нагородити мене орденом «За заслуги». Звільняють не завжди за недоліки», – додав Фищук.

Виконувати обов’язки керівника Чернівецької обласної державної адміністрації буде перший заступник голови ОДА Михайло Павлюк.

23 листопада президент Петро Порошенко своїм указом звільнив з посади голову Чернівецької ОДА Олександра Фищука згідно з поданою ним заявою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-