Бердянський порт очікує на три судна, які застрягли в Керченській протоці

Бердянський порт очікує на три судна, які застрягли в Керченській протоці

Укрінформ
Керівництво порту чекає три судна, які стоять у Керченській протоці.

Загалом порт працює в штатному режимі, повідомив начальник адміністрації морського порту Бердянськ Олександр Барчан на сторінці у Facebook.

«Ситуація на Азові, безумовно, вплинула на всіх нас. Адміністрація Бердянського морського порту занепокоєна долею українських моряків та очікує на результати засідання Верховної Ради. Наразі ж Бердянський морський порт працює в штатному режимі. Нині починає працювати і Керченська протока – станом на сьогодні там стоїть 3 судна, які рухаються в порт Бердянськ», - зазначив Барчан.

Читайте також: Росія заявила про відкриття Керченської протоки для цивільних суден

Він також акцентував увагу на тому, що портовики всіляко підтримують українських військових та не надають інформації щодо дислокації та пересування техніки військово-морських сил ЗСУ.

Як повідомляв Укрінформ, 25 листопада російські судна обстріляли українські кораблі в районі Керченської протоки. За останніми даними, шестеро українських моряків отримали поранення. Три кораблі українських ВМС та понад 20 моряків захоплені Росією.

Президент України Петро Порошенко заявив, що підтримує запровадження воєнного стану через напад РФ на українські кораблі в районі Керченської протоки.

У понеділок, 26 листопада, Верховна Рада збереться на позачергове засідання для розгляду питання про запровадження воєнного стану.

Фото: порт Бердянськ/ФБ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-