Прикордонники перекинули додаткові сили на Закарпаття й Буковину

Прикордонники перекинули додаткові сили на Закарпаття й Буковину

Укрінформ
Через активізацію порушників та їх зухвалі дії на українсько-румунському сегменті державного кордону, рішенням керівництва Держприкордонслужби на Закарпаття та Буковину направлено додаткові резерви відомства.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

“Через активізацію порушників та їх зухвалі дії рішенням керівництва Держприкордонслужби на Закарпаття та Буковину направлено додаткові резерви відомства”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що останнім часом загострилася ситуація на українсько-румунському сегменті державного кордону, який став найбільш проблемним у плані нелегального трафіку тютюнових виробів. Тому до посилення залучені підрозділи мобільного загону «Дозор», кілька прикордонних комендатур та кінологи з службовими собаками.

За інформацією прес-служби, прикордонники екіпіровані всіма необхідними сучасними засобами і спеціальною технікою. Крім того, резерви залучаються до оперативних заходів в рамках досудових розслідувань кримінальних справ.

Читайте також: Порошенко відзначив прикордонників державними нагородами

“Держприкордонслужба наголошує, що не зважаючи на шалений тиск та погрози з боку кримінальних угруповань, прикордонники й надалі самовіддано виконуватимуть свої обов’язки. А при загрозі життю чи здоров’ю військовослужбовців персонал відомства у межах чинного законодавства застосовуватиме зброю”, - наголошується у повідомленні.

Всі заходи Державна прикордонна служба України проводить у тісній співпраці з іншими правоохоронними органами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-