На Херсонщині роботодавці збільшили кількість вакансій

На Херсонщині роботодавці збільшили кількість вакансій

Укрінформ
На Херсонщині за 10 місяців 2018 року кількість вакансій робочих місць, що надана роботодавцями до служби зайнятості області, збільшилась на 8% у порівнянні з відповідним минулорічним періодом.

Про це повідомив Херсонський обласний центр зайнятості.

"Упродовж січня - жовтня 2018 року роботодавці області надали до служби зайнятості 23,9 тис. вакансій, що на 8% більше минулорічного показника", - йдеться у повідомленні.

За інформацією обласного центру зайнятості, в регіоні активно впроваджуються механізми стимулювання роботодавців до створення нових робочих місць. Зокрема, протягом вказаного періоду 343 безробітних працевлаштовано на створені роботодавцями робочі місця шляхом компенсації фактичних витрат в розмірі єдиного внеску на загальнодержавне соціальне страхування. Професійне навчання за направленням служби зайнятості з початку року пройшли 4,6 тис. безробітних. Більшість із них навчались на замовлення роботодавців, а отже, працевлаштовані.

Читайте також: Понад 11 тисяч випускників ВНЗ шукають роботу через службу зайнятості

Як зазначають у відомстві, протягом 10 місяців 2018 року за допомогою служби зайнятості в області було забезпечено роботою 21,8 тис. осіб.

В середньому ж по Херсонській області станом на 1 листопада 2018 року на одну вакансію претендували 5 осіб, які шукали роботу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-