У Краматорську гвалтівника дитини можуть посадити на 15 років

У Краматорську гвалтівника дитини можуть посадити на 15 років

Укрінформ
У Краматорську 34-річному місцевому жителю, обвинуваченому у викраденні, згвалтуванні та катуванні 12-річного хлопчика, загрожує до 15 років тюрми.

Про це у четвер повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

«Обвинуваченому у викраденні, розбещенні, згвалтуванні та катуванні 12-річної дитини загрожує до 15 років за гратами», - йдеться у повідомленні.

У ході досудового розслідування встановлено, що 23 серпня поточного року до поліції від мешканки міста Краматорська надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік згвалтував її 12-річного сина.

З’ясувалось, що напередодні 34-річний місцевий житель, неодноразово судимий за майнові злочини, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, затягнув побаченого ним на вулиці хлопчика до підвалу власного будинку. Погрожуючи ножем, змусив роздягтись і двічі проти його волі вступив з ним у статеві відносини у неприродний спосіб.

Читайте також: На Дніпропетровщині затримали серійного вбивцю-гвалтівника

Для утримання дитини у підвалі зловмисник зв’язав хлопчика. Вранці дитині вдалось втекти додому, де він розповів, що з ним сталось, матері. За клопотанням прокуратури підозрюваного було заарештовано.

"Краматорською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт за ч. 3 ст. 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, вчинене щодо малолітньої особи), ч. 2 ст. 156 (розбещення), ч. 1 ст. 127 (катування), ч. 2 ст. 301 (розповсюдження відеороликів з порнографічним змістом) та ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі) КК України", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Київщині затримали гвалтівника іноземної туристки

Наразі досудове розслідування завершено. У разі визнання чоловіка винним в інкримінованих злочинах йому загрожує до 15 років за гратами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-