На Миколаївщині чотирьом школам досі не дали тепло

На Миколаївщині чотирьом школам досі не дали тепло

Укрінформ
На Миколаївщині без тепла залишаються чотири школи у Єланецькому районі, проте цю проблему чиновники обіцяють вирішити до наступного тижня.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

«Всі заклади середньої та дошкільної освіти області забезпечені послугами з теплопостачання за виключенням чотирьох учбових закладів в Єланецькому районі, а саме Єланецької гімназії, Єланецької ЗОШ, Великосолонівської та Новоолександрівської ЗОШ. Теплопостачання тут має бути відновлено до понеділка», - заявив заступник голови ОДА Валентин Гайдаржи.

Читайте також: Новий голова Черкаської ОДА підключився до питання газової угоди для Сміли

За його словами, питання стоїть на особливому контролі голови облдержадміністрації Олексія Савченка.

"Неприпустимо, щоб діти в розпал опалювального сезону вимушені були переривати учбовий процес через неналежне виконання посадовцями своїх обов’язків", - наголосив Гайдаржи.

Наразі в Єланецькій гімназії здійснюються роботи з реконструкції з впровадженням системи електроопалення. До моменту завершення робіт опалення гімназії та Єланецької ЗОШ здійснюватиметься від котельні Єланецької ЗОШ, на якій завершені роботи з модернізації вузла обліку природного газу.

Читайте також: У Нафтогазі пояснили, за яких умов відновлять постачання газу деяким споживачам

Щодо Великосолонівської та Новоолександрівської ЗОШ – проблеми теплопостачання пов’язані з неочікуваним виходом з ладу приладів обліку споживання природного газу. Наразі лічильники направлені на ремонт до заводу-виробника.

Гайдаржи доручив керівництву Єланецької РДА терміново забезпечити опалення за рахунок альтернативних джерел або установленої потужності газових котлів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-