На Київщині евакуювали школу через розпилений газ

На Київщині евакуювали школу через розпилений газ

Укрінформ
На Київщині сталося два факти розпилення газу у школах, до лікарів зі скаргами на отруєння газом ніхто поки не звертався.

Про це повідомляє поліція Київської області у Facebook.

“Сьогодні на Київщині сталося два факти розпилення газу в школах. У Білій Церкві обійшлося без евакуації учнів. А школярів міста Васильків в екстреному порядку вивели на вулицю”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у Білій Церкві дев'ятикласник прийшов до школи і приніс із собою балончик без маркування, і коли на перерві почав ним хизуватись, однокласник вихопив його з рук і розпилив перцевий газ.

Читайте також: Під час навчань сирени по всьому Києву не вмикатимуть - ДСНС

Уточнюється, що тут обійшлося без трагедії – провітрили приміщення школи.

“Батькам двох учнів доведеться відповідати згідно з чинним законодавством. Щодо них працівники поліції склали адміністративні матеріали за ст. 184 (невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей) КУАП, матеріали будуть передані до суду для прийняття рішення. Дорослим загрожує сплата штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян”, - поінформували в поліції.

Також зазначається, що в одній із шкіл Василькова учні в екстреному порядку були евакуйовані, оскільки на перерві хтось розпилив газ, наразі невідомо, який саме.

“Для попередження масового отруєння газом керівництво школи прийняло рішення про евакуацію учнів: 22 класи, а це майже 400 школярів, вивели на свіже повітря”, - додали у поліції.

Наразі на місці події працюють працівники ювенальної превенції поліції Київщини, група реагування патрульної поліції. Поліцейські встановлюють особу, яка розпилила невідому речовину.

Наголошується, що внаслідок цих випадків до медичних закладів зі скаргами на отруєння газом ніхто не звертався.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-