Третина Вінниці залишились без води через аварію

Третина Вінниці залишились без води через аварію

Укрінформ
У Вінниці вже добу ліквідують пориви на водогонах великого діаметру, які у вівторок залишили без водопостачання третину міста.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у прес-службі КП «Вінницяводоканал».

«Ремонтні роботи тривають досі на аварійному бетонному водогоні діаметром 1200 мм. На розі Немирівського шосе та вулиці М. Шимка вони здійснювались всю ніч і продовжуються досі. Працівники «Вінницяводоканалу» міняють засувку діаметром 600 мм. Ввечері 20 листопада було успішно переключено водопостачання з водогону 1200 мм на водогін діаметром 500 мм», - повідомили у прес-службі.

У відомстві зазначили, що працівники «Вінницяводоканалу» роблять усе можливе для якнайшвидшого відновлення водопостачання, утім, строків завершення відновних робіт поки не називають.

Читайте також: У Києві чергова аварія: сім вулиць без води, дати обіцяють за добу

Пориви на водогонах сталися у вівторок, унаслідок чого близько третини території Вінниці залишилось без води. Один порив довелось ліквідовувати на водогоні діаметром 600 міліметрів на перехресті вулиць Немирівське шосе та Максима Шимка. Інший зафіксовано на водогоні діаметром 1200 міліметрів на вулиці Гната Мороза. Внаслідок цього пориву без води наразі залишаються будинки у мікрорайоні Тяжилів та кількох прилеглих вулиць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-