На Вінниччині створили Хмільницьку міську ОТГ

На Вінниччині створили Хмільницьку міську ОТГ

Децентралізація
Укрінформ
На Вінниччині у вівторок створили Хмільницьку міську ОТГ шляхом приєднання с. Соколівка.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив міський голова Хмільника Сергій Редчик.

«Ми пройшли тривалий шлях до створення об’єднаної громади, і ось у четвер відбулися позачергові сесії Хмільницької міської ради та Соколівської сільської ради. Соколівчани прийняли рішення про добровільне приєднання до Хмільника, а Хмільницька міська рада ухвалила рішення про створення об’єднаної територіальної громади з центром у м. Хмільник», - повідомив Редчик.

Читайте також: На Херсонщині у більш ніж третині районів ще не створили жодної ОТГ

За його словами, на розгляд сесій ради були винесені питання – про внесення змін до рішення 53 сесії Хмільницької міської ради стосовно схвалення проекту рішення «Про добровільне приєднання Соколівської сільської територіальної громади Хмільницького району Вінницької області до територіальної громади міста обласного значення Хмільник Вінницької області», а також питання реорганізації Соколівської сільської ради шляхом приєднання до Хмільницької міської ради, про утворення Соколівського старостинського округу.

За результатами розгляду порядку денного та голосування Хмільницькою міською радою було схвалено рішення про приєднання с.Соколова до м. Хмільник та створено Хмільницьку ОТГ.

Фото:ekhmilnyk.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-