На Херсонщині у кожному районі виготовлятимуть крафтову продукцію

На Херсонщині у кожному районі виготовлятимуть крафтову продукцію

Укрінформ
На Херсонщині у 2019 році в кожному районі області на базі особистих селянських господарств створять щонайменше по одному крафтовому виробництву.

Про це заявив у вівторок у виступі на засіданні колегії Херсонської облдержадміністрації голова ОДА Андрій Гордєєв, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Пропонуємо на наступний рік на кожен район, як мінімум, по одному (виробництву крафтової продукції - ред.). Це залежить від вашої роботи. Допомогти особистим селянським господарствам в облаштуванні сімейної ферми, сімейного бізнесу, сімейної молочарні, сімейної сироварні і так далі", - сказав Гордєєв, звертаючись до присутніх на засіданні колегії керівників районів.

За його словами, особистим селянським господарствам буде надано допомогу у придбанні необхідного обладнання та облаштуванні крафтового виробництва - "з компенсацією кредитних ставок і видачею кредиту за рахунок обласного фонду підтримки будівництва на селі".

Читайте також: Українську продукцію на виставці товарів у Китаї презентували 55 компаній

Як зазначив голова ОДА, програму з організації в регіоні на базі особистих селянських господарств крафтових виробництв та правила її реалізації оприлюднять до березня 2019 року. "І ми зможемо залучити максимально (учасників даної програми - ред.), створити робочі місця, і дати херсонцям та іноземцям, які приїжджають до нас, крафтову продукцію - починаючи від маленьких виноробень, і закінчуючи сирами і так далі", - сказав Гордєєв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-