Українцям на середу прогнозують до -8°, місцями сніг

Українцям на середу прогнозують до -8°, місцями сніг

Карта
Укрінформ
В Україні найближчими днями буде прохолодно й переважно без опадів, лише в середу на Закарпатті, Прикарпатті та крайньому півдні очікується невеликий мокрий сніг і дощ.

Про це Укрінформу повідомили у вівторок у прес-службі Українського гідрометцентру.

Так, 21 листопада в Україні мінлива хмарність. На Закарпатті, Прикарпатті та крайньому півдні країни невеликий мокрий сніг і дощ, на решті території без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер східний, північно-східний, 5-10 м/с. Температура вдень від 2° морозу до 3° тепла; на Закарпатті, півдні Одещини та в Криму 3-8°.

За даними синоптиків, 22-23 листопада в Україні також очікується мінлива хмарність, без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер переважно північний, 3-8 м/с. Температура вночі 4-9° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла; на Закарпатті вночі близько 0°, вдень 3-8° тепла.

24-25 листопада буде переважно без опадів, лише 25 листопада в західній частині невеликий мокрий сніг та дощ. Температура вночі 4-10° морозу, 25 листопада в західних областях від 4° морозу до 1° тепла; вдень від 3° морозу до 3° тепла, на Прикарпатті (25 листопада і на півдні країни) 1-6° тепла; на Закарпатті вночі близько 0°, вдень 3-8° тепла.

У Києві та Київській області 21 листопада мінлива хмарність, без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура у столиці вдень близько 0°, по області вдень - від 2° морозу до 3° тепла.

Читайте також: Через негоду без світла залишилися 60 населених пунктів у трьох областях

22-23 листопада у столиці також мінлива хмарність і без опадів, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер переважно північний, 3-8 м/с. Температура вночі 4-9° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

24-25 листопада у Києві переважно без опадів. Температура вночі 4-9° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-