Керівникам “Сумихімпрому” присудили заставу більш як у мільйон

Керівникам “Сумихімпрому” присудили заставу більш як у мільйон

Укрінформ
Слідчим суддею Зарічного районного суду м. Суми сьогодні зранку розглянуто клопотання прокуратури Сумської області про обрання комерційному директорові та начальнику відділу постачання публічного акціонерного товариства «Сумихімпром» запобіжних заходів.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

"Враховуючи тяжкість злочину, прокуратура наполягала на визначенні застави в розмірі 500 тис 752 грн кожному. Суд погодився з доводами прокурора, визнавши підозру обгрунтованою, та в повному обсязі задовольнив клопотання", - зазначила вона.

Відтак, протягом п’яти днів підозрювані чи інші особи зобов’язані внести понад 1 млн грн на відповідний рахунок. У разі, якщо застава не буде сплачена, буде вирішуватись питання про зміну запобіжного заходу.

Читайте також: Прокуратура повідомила про підозру комерційному директору Сумихімпрому

15 листопада прокуратура повідомила про підозру комерційному директору та начальнику відділу постачання ПАТ «Сумихімпром» в придбанні товару за завищеною ціною на понад 3 млн грн. Дії підозрюваних кваліфіковано за ч. 2 ст. 28 та ч. 2 ст. 364 (умисне, з метою одержання неправомірної вигоди для іншої юридичної особи використання службовою особою службового становища всупереч інтересам служби, яке спричинило тяжкі наслідки, вчинене за попередньою змовою) КК України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-