Тренінги, семінари та майстер-класи: у Харкові відкрили Student Hall

Тренінги, семінари та майстер-класи: у Харкові відкрили Student Hall

Фото
Укрінформ
Залу для інтерактивного навчання та відпочинку студентів Karazin Student Hall відкрито на базі одного з гуртожитків Харківського національного університету імені Каразіна.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Приміщення загальною площею більше 600 кв. м займає усю одноповерхову будівлю колишнього гуртожитку №2. Раніше його здавали в оренду, а потім, як сказав на відкритті ректор університету академік НАНУ Віль Бакіров, вирішили реконструювати та віддати студентам - як місце для спілкування, навчання та відпочинку.

"Це перший такий студентський простір нового формату, відкритий за міжнародним зразком за програмою заходів до 214-ї річниці з дня заснування вишу та святкування Дня студентів. У концепцію Karazin Student Hall покладено ідею створення умов для вільного розвитку студентів шляхом їх залучення до різноманітних видів освітньої та творчої діяльності", - зазначив ректор.

За його словами, у створенні нового простору обійшлися власними силами: "Проект реалізовано за кошти університету".

Читайте також: «Жовтий автобус» до міста Маріуполь. Результати гуманітарної експедиції

Усе приміщення розбито на сектори: ось зала для освітніх та просвітницьких заходів: тренінгів, семінарів, майстер-класів, лекторіїв... А це - сектор дозвілля: тут планують проведення виставок, фестивалів, арт-перфомансів, концертів, зустрічей із видатними діячами культури і мистецтва, науки, спорту тощо. Поряд - усе необхідне для роботи над реальними проектами, стартапами: приходь з ноутбуком та працюй - ніхто не заважає...

Відкриття першого в Україні студентського простору нового формату Karazin Student Holl / Фото: В'ячеслав Мадієвський, Укрінформ

Karazin Student Hall, додає керівник прес-служби університету Лілія Змій, також сприятиме інтеграції іноземних студентів із урахуванням традицій та культури університету: "Для всіх студентів університету вхід вільний, користування послугами безкоштовне".

Як повідомляв Укрінформ, Харківський національний університет ім. Каразіна має більше 20-ти факультетів, де тільки на стаціонарному відділенні навчаються понад 16 тисяч студентів, у тому числі, представники більше півсотні країн світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-