Миколаївський аеропорт отримав сертифікати відповідності на перевезення пасажирів

Миколаївський аеропорт отримав сертифікати відповідності на перевезення пасажирів

Укрінформ
Комунальне підприємство «Миколаївський міжнародний аеропорт» (КП «ММА») отримало сертифікати відповідності на перевезення пасажирів за трьома напрямками.

Про це повідомив в. о. директора аеропорту Федір Барна.

«Миколаївський міжнародний аеропорт отримав сертифікати відповідності за трьома напрямками: «Забезпечення обслуговування пасажирів та багажу», «Обслуговування на пероні та місцях стоянок повітряних суден» та «Наземне адміністрування в аеропорту». Це дає змогу після 5-річної перерви повноцінно відновити свою роботу з надання аеропортових послуг авіакомпаніям та отримувати прибуток для поповнення бюджету області», - сказав Барна.

За його словами, наразі проводяться зустрічі та активні переговори з авіакомпаніями щодо залучення Миколаївського аеропорту до загальної системи авіаперевезень.

«Мною та керівником Одеського представництва авіакомпанії Join UP Костянтином Подройкіним було анонсовано про початок з 28 грудня 2018 року чартерних пасажирських авіаперевезень двічі на тиждень з Миколаєва до курортного міста Шарм-ель-Шейх (Єгипет). Також було представлено новий логотип аеропорту, загальна композиція елементів якого символізує «тризуб» - Державний Герб України», - зазначив керівник летовища.

Читайте також: Борг із зарплати на Харківському авіазаводі стане меншим - аукціон на СЕТАМ

З неофіційних джерел стало також відомо, що 19 листопада з Миколаєва здійснено пробний рейс до Києва, який оплатили представники бізнесу. Проте Барна не дав можливості журналістам потрапити в аеропорт і заборонив зйомку, мотивувавши це тим, що учасники рейсу не бажають публічності.

Як уже повідомляв Укрінформ, на реконструкцію КП «Миколаївський міжнародний аеропорт» з обласного та районних і міських бюджетів виділено 127 мільйонів гривень. Проте наразі офіційно аеропорт ще не відкрито.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-