У Херсоні маршрутникам погрожують за тариф у 4 гривні

У Херсоні маршрутникам погрожують за тариф у 4 гривні

Укрінформ
У Херсоні погрожують тим водіям маршруток, які виводять машини на лінії і продовжують перевозити пасажирів за тарифом 4 гривні.

Про це розповів у понеділок у виступі перед учасниками мітингу протесту на площі перед міськрадою Херсонський міський голова Володимир Миколаєнко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«З більш ніж ста маршрутних автобусів, які повинні виходити з комунального підприємства (КП «Херсонський комунальний транспортний сервіс» - ред.), виходить тільки два десятки. Чого вони не виходять - це питання, будемо казати, дійсно напівкримінальне. Комунальне підприємство працює по 4 гривні. Повторюю, всього близько двох десятків водіїв вийшло (на маршрути - ред.) у зв'язку з тим, що існують суттєві погрози. Обіцяють різати шини і таке інше тим, хто виходитиме», - розповів Миколаєнко.

За його словами, у неділю директор КП «Херсонський комунальний транспортний сервіс» через ці погрози звернувся до місцевих правоохоронних органів.

Читайте також: Мітинг проти здорожчання проїзду у Херсоні: звільнилися двоє "транспортних чиновників"

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні в понеділок зранку на площі біля мерії за участю понад 300 осіб розпочався мітинг жителів міста, які вимагали відновлення у місті в повному обсязі маршрутних перевезень і повернення тарифу на проїзд у них до 4 гривень.

6 листопада 2018 року виконком Херсонської міської ради прийняв рішення підняти вартість тарифу на перевезення пасажирів у міських маршрутках з 4 до 6 гривень у вранішній і денний час, а з 20 до 23 годин - до 8 гривень.

9 листопада 2018 року Херсонський окружний суд своєю ухвалою зупинив дію рішення виконкому Херсонської міськради від 6 листопада 2018 року № 329 до закінчення розгляду справи по суті.

16 листопада кілька підприємств перевізників міста самовільно підняли вартість проїзду у своїх маршрутках до 8 гривень, а частина перевізників узагалі перестала виводити свої автобуси на маршрути міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-