Мітинг проти здорожчання проїзду у Херсоні: звільнилися двоє

Мітинг проти здорожчання проїзду у Херсоні: звільнилися двоє "транспортних чиновників"

Укрінформ
У Херсоні подала у відставку начальник Управління дорожньої інфраструктури Херсонської міськради Марина Віркун, а також повідомлено про звільнення директора комунального підприємства «Херсонський комунальний транспортний сервіс» Павла Макейчика.

Про це поінформував протестувальників у великій залі Херсонської міської ради Херсонський голова Володимир Миколаєнко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні пішла у відставку керівник Управління транспорту... Готується розпорядження про покладання обов'язків керівника (КП «Херсонський комунальний транспортний сервіс» - ред.) на заступника керівника», - сказав Миколаєнко.

На звільненні цих посадових осіб наполягали учасники протестної акції.

За словами Миколаєнка, виконувач обов'язків керівника КП «Херсонський комунальний транспортний сервіс» має наразі вивести всіх водіїв маршруток даного підприємства, щоб «вони не стояли тут (у залі засідань - ред.), а виходили і працювали на маршрутах по 4 гривні».

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні в понеділок зранку на площі біля мерії за участю понад 300 осіб розпочався мітинг жителів міста, які вимагали відновлення у місті в повному обсязі маршрутних перевезень і повернення тарифу на проїзд до 4 гривень.

6 листопада 2018 року виконком Херсонської міської ради прийняв рішення підняти вартість тарифу на перевезення пасажирів у міських маршрутках з 4 до 6 гривень у вранішній і денний час, а з 20 до 23 годин - до 8 гривень.

Читайте також: У Херсоні мітингують проти підвищення ціни на проїзд у маршрутках

9 листопада 2018 року Херсонський окружний суд відповідною ухвалою зупинив дію рішення виконкому Херсонської міськради від 6 листопада № 329 до закінчення розгляду справи по суті.

16 листопада кілька перевізників міста самовільно підвищили вартість проїзду у своїх маршрутках до 8 гривень, а частина перевізників узагалі перестала виводити свої автобуси на маршрути міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-