Напад на інкасаторів: грабіжника спіймали із 1,8 мільйона у сумці

Напад на інкасаторів: грабіжника спіймали із 1,8 мільйона у сумці

Відео
Укрінформ
Поліція Київської області затримала одного з грабіжників, які викрали з інкасаторської машини 1,8 млн гривень.

Про це повідомляється на сайті Національної поліції України.

“Менше доби знадобилося поліцейським Київської області, щоб вирахувати зловмисників, які викрали з інкасаторської машини в Ірпені 5 банківських касет. За інформацією банку, в них було 1,8 млн гривень. Наразі гроші вилучені та знаходяться у відділі поліції”, - йдеться в повідомленні.

Як поінформували в поліції про хід розшукових заходів, автомобіль з характерним пошкодженням, на якому тікали грабіжники та зачепили іншу машину, поліція виявила у столиці. Зловмисники вже встигли замінити номерні знаки. Державні знаки, які бачили під час скоєння злочину, правоохоронці вилучили з каналізаційного люку неподалік автівки.

Згодом неподалік місця виявлення позашляховика було затримано чоловіка, схожого на розшукуваного грабіжника, зазначили в поліції. “Під час особистого огляду у нього з кишені правоохоронці вилучили великі пакети – саме в них зловмисник збирався переносити чималу суму грошей”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Під Києвом пограбували інкасаторське авто - ПриватБанк обіцяє 100 000 за допомогу

Також у поліції додали, що в автомобілі, який використали зловмисники для скоєння злочину, слідчими під час огляду за участю працівників Приватбанку вилучено 5 касет з грошима.

Затриманий чоловік наразі перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Відомо, що він родом з Житомирщини, має 15-річний термін перебування в місцях позбавлення волі за вчинення розбоїв і грабежів. Останній раз засуджений до 10 років за скоєння розбійного нападу на помешкання, господар якого загинув від нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Підозрюваний був звільнений раніше строку за «законом Савченко», зазначили в поліції.

Також підкреслюється, що правоохоронці встановлюють інших осіб вчинення злочину та вживають заходів щодо їх затримання.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.5 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Досудове розслідування триває. Поліцейські перевіряють фігурантів на причетність до скоєння інших злочинів.

Як повідомлялося, невідомі вранці 17 листопада пограбували в Ірпені на Київщині машину інкасаторів, викравши 1,8 млн грн. Приватбанк оголосив винагороду у розмірі 100 тис. грн за за інформацію, яка допоможе затримати злочинців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-