Суд обирає запобіжний захід контрабандисту, який збив на смерть прикордонника

Суд обирає запобіжний захід контрабандисту, який збив на смерть прикордонника

Укрінформ
Ужгородський міськрайонний суд у неділю, 18 листопада, обирає запобіжний захід 34-річному жителю Рахівського району, який під час затримання групи контрабандистів збив на смерть прикордонника.

Про це в коментарі кореспонденту Укрінформу повідомила прес-секретар військової прокуратури Західного регіону України Юлія Галущак.

За її словами, прокуратура внесла клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без альтернативи застави.

"Суд в Ужгороді розпочався о 12-й годині. За клопотанням військової прокуратури підозрюваному за ст. 348 ККУ (посягання на життя працівника правоохоронного органу) вимагають тримання під вартою без альтернативи внесення застави", - поінформувала Галущак.

За її словами, підозрюваного доставили до зали Ужгородського міськрайонного суду, засідання триває.

Читайте також: У лікарні помер прикордонник, збитий контрабандистами на Закарпатті

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю, 16 листопада, в селі Ділове Рахівського району Закарпаття контрабандисти збили автомобілем прикордонника.

17 листопада майор ДПСУ Вадим Березенський помер у лікарні. У нього залишилися дружина та двоє дітей.

Поліція в суботу, 17 листопада, затримала контрабандиста, який скоїв наїзд на прикордонника. Ним виявився 34-річний житель Рахова. Чоловік сам здався правоохоронцям.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-