Подачі тепла в Смілі: рятувальники обходять під'їзди й підвали

Подачі тепла в Смілі: рятувальники обходять під'їзди й підвали

Укрінформ
У райцентрі Сміла Черкаської області працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій разом з комунальниками проводять моніторинг подачі темпла в житлові будинки та температурного режиму в них.

Про це повідомляє ДСНС.

"Станом на ранок 17 листопада усі житлові будинки та об’єкти інфраструктури міста Сміли забезпечені теплом. Водночас, з метою підтримки температурного режиму та забезпечення якісної та безперебійної подачі тепла до житлових будинків та об’єктів соціальної сфери, рятувальники спільно з працівниками теплокомуненерго та житлово-комунального господарства міста здійснюють постійний моніторинг. Розроблена спеціальна система, яка дозволяє щогодини здійснювати передачу та обробку єдиної інформації щодо стану температурного режиму в кожному з під’їздів житлового сектора", — йдеться в повідомленні.

Рятувальники контролюють подачу тепла до домівок жителів м. Сміли / Фото: www.dsns.gov.ua

Як зазначається, інспектори ДСНС спільно з представниками ОСББ обходять під’їзди та підвальні приміщення житлових будинків, щоб перевірити подачу тепла та оглянути систему водопостачання на наявність поривів в мережі.

Читайте також: Зубко про мера Сміли: Це злочинна бездіяльність

Як повідомляв Укрінформ, у місті Сміла з понеділка, 12 листопада, запровадили надзвичайний стан через відсутність опалення. Без тепла залишилися не тільки житлові будинки, а й лікарні, дитячі садки та школи 80-тисячного міста. У школах Сміли через відсутність опалення тимчасово призупинено навчання. Жителі міста Сміла перекривали дороги, вимагаючи розпочати опалювальний сезон.

Президент Петро Порошенко у четвер, 15 листопада, доручив за кілька годин розпочати опалювальний сезон у Смілі.

Вранці 16 листопада віце-прем'єр-міністр Геннадій Зубко повідомляв про підключення до газу 15 котелень (з 20), які забезпечують теплом 8 дитсадків, 9 шкіл, 3 лікарні та 77 житлових будинків із 152-х.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-