Жемчугов зустрівся із керівництвом Тернопільської області

Жемчугов зустрівся із керівництвом Тернопільської області

Фото
Укрінформ
Герой України, радник міністра інформаційної політики Володимир Жемчугов зустрівся із головою Тернопільської ОДА Степаном Барною.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

«Я зараз курсую Україною, нещодавно ми були в Одесі, всюди людей цікавлять різні питання і очевидно, що у них є бажання поговорити про війну, про мій полон, про мої особисті втрати. Я не хочу, щоб студентів “зганяли” чи змушували зі мною спілкуватись, я хочу, щоб під час таких життєвих розмов вони отримували правильні меседжі щодо патріотичного виховання», – зазначив Жемчугов.

У свою чергу Барна розповів про ті заходи національно-патріотичного спрямування, які вже активно реалізуються в області та запевнив, що місцева студентська молодь ніколи не була байдужою до подій, що відбуваються в Україні. Саме тому, за його словами, Тернопільщина має чимало майданівців та учасників бойових дій на сході держави.

Читайте також: Жемчугов назвав байдужість та інертність громадян найбільшим злом

Під час розмови Жемчугов, як радник міністра інформаційної політики, та Барна домовились напрацювати відповідний Меморандум про співпрацю, де зосередять увагу на заходах, присвячених патріотичному вихованню молоді та дітей, до якого безпосередньо залучатимуть і місцевих учасників воєнних дій.

Фото Тернопільської ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-