У Краматорську розпочався перший регіональний форум

У Краматорську розпочався перший регіональний форум "Наука. Бізнес. Інновації"

Фото
Укрінформ
У Краматорську Донецької області розпочав роботу перший регіональний форум "Наука. Бізнес. Інновації".

Про це у четвер повідомили в Департаменті інформаційної та внутрішньої політики Донецької військово-цивільної облдержадміністрації.

«У Краматорську розпочав роботу перший регіональний форум «Наука. Бізнес. Інновації», який триватиме з 15 по 16 листопада», — йдеться у повідомленні.

Зазначено, що з метою популяризації інноваційних рішень в управлінні територіями, сприяння інтенсифікації процесів електронного урядування в регіоні темою цьогорічного заходу визначено Donetsk Smart Region.

У форумі беруть участь представники центральних органів виконавчої влади, керівництво області, провідні експерти у сфері інновацій, керівники міжнародних організацій, представники бізнесу та громадських організацій регіону. Цьогорічний захід проводиться спільно з німецько-українською платформою «Київський діалог».

Регіональний форум "Наука. Бізнес. Інновації" у Краматорську

Голова Донецької облдержадміністрації Олександр Куць узяв участь у відкритті форуму та звернувся до присутніх з вітальним словом. «Хочеться, щоб Донеччина асоціювалася з новітніми технологіями, відкритими можливостями, розвитком та інноваціями», — зауважив очільник області.

Читайте також: Краматорськ придбає ще 5 вітчизняних тролейбусів - міськрада

Він також подякував працівникам IT-сфери, які, незважаючи на складну ситуацію, не поїхали з Донеччини, а пропонують та впроваджують новітні технології в нашій області.

Фото: dn.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-