На засідання штабу ДСНС щодо ситуації у Смілі прийшов Порошенко

На засідання штабу ДСНС щодо ситуації у Смілі прийшов Порошенко

Відео
Укрінформ
Президент Петро Порошенко бере участь у засіданні Державної комісії з питань ТЕБ та НС щодо запобігання виникнення надзвичайної ситуації у місті Сміла Черкаської області.

На засіданні також присутні віце-прем'єр-міністр — міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко, голова ДСНС Микола Чечоткін та інші посадовці, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Як повідомляв Укрінформ, у місті Сміла Черкаської області з понеділка, 12 листопада, запровадили надзвичайний стан через відсутність опалення. Рішення про це ухвалила міськрада Сміли. Без тепла залишилися не тільки житлові будинки, а й лікарні, дитячі садки та школи 80-тисячного міста. У школах Сміли через відсутність опалення тимчасово призупинене навчання. Жителі міста Сміла перекривали дороги, вимагаючи розпочати опалювальний сезон.

Читайте також: У Смілі перекривали дороги, вимагаючи увімкнути опалення

У поліції поінформували, що за фактом неподання тепла в місті Сміла відкрито кримінальне провадження за ст. 364 (Зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-