У Павлограді обіцяють до кінця дня запустити котельні

У Павлограді обіцяють до кінця дня запустити котельні

Укрінформ
КП «Павлоградтеплоенерго» на Дніпропетровщині отримало номінацію на природний газ для опалювального сезону.

Про це повідомив міський голова Павлограда Анатолій Вершина на апаратній нараді, поінформували у прес-службі міськради.

«Номінація на природний газ для опалювального сезону остаточно узгоджена. І сьогодні до кінця дня котельні повинні запрацювати на повну потужність», - зазначив Вершина.

Також у міськраді повідомили, що заняття в школах ймовірно розпочнуться з четверга, коли прогріються приміщення.

Наразі міська влада Павлограда працює над отриманням кредиту, щоб забезпечити проходження всього опалювального сезону.

За інформацією начальника Павлоградського управління по експлуатації газового господарства, після оплати пусконалагоджувальних робіт мешканцями будинків №15 на вул. Західнодонбаська та №13 на вул. Комарова буде поновлено подачу газу.

Читайте також: Гройсман каже, що Павлограду дадуть тепло під гарантії влади міста

Як повідомлялося, 6 листопада у м. Павлоград Дніпропетровської області було ухвалене рішення про початок опалювального сезону. Разом з тим, опалювальний сезон у місті не розпочався, бо місто не розплатилося з НАК «Нафтогаз України» за старими боргами. У місті «відрізали» від тепла 88 багатоповерхових будинків, що заборгували більш як 50% суми за тепло. Міська влада компенсувала 36,5 млн грн із 130 млн грн боргу КП «Павлоградтеплоенерго» перед ПАТ «НАК «Нафтогаз України». Далі борги міста за тепло погашатимуть під гарантії міської влади.

12 листопада у Павлограді мітингувальники ОСББ перекрили вулицю Дніпровську біля ДК «Машинобудівників», вимагаючи під’єднати газ до двох будинків №15 на вул.Західнодонбаська та №13 на вул.Комарова, які ВАТ «Дніпропетровськгаз» відрізало від газу через поломку, а потім запропонувало ОСББ укласти договір на обслуговування газових мереж на невигідних умовах. Без газу один будинок простояв місяць, інший – два тижні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-