Кривий Ріг знову може залишитись без тепла

Кривий Ріг знову може залишитись без тепла

Укрінформ
У ПАТ «Криворіжгазі» 11 листопада заявили про падіння тиску в газорозподільних мережах. Компанія-монополіст лякає городян повним відключенням газу і виникненням аварійних ситуацій.

Про це «Криворіжгаз» повідомив у Facebook.

«Зафіксовано падіння тиску в газорозподільних мережах ПАТ «Криворіжгаз», що призведе до аварійного відключення споживачів і виникнення аварійних ситуацій», - йдеться в повідомленні.

Раніше компанія повідомила, що аварійна служба газу через нібито тиск на підприємство припинила свою роботу. З 18-ї години 11 листопада «Криворіжгаз» перестав приймати дзвінки від городян і виїжджати на виклики.

Перед цим на екстреному засіданні у міськраді прийняли спеціальний протокол, згідно з яким «Теплоцентраль» і «Криворіжгаз» повинні були дати старт опалювального сезону. Однак газовий монополіст відмовився поставляти паливо на котельні «Теплоцентралі», ігноруючи рішення.

Теплокомуненергетики все одно стали розпалювати котли і запустили чотири з необхідних шести котелень. У свою чергу, як повідомляють жителі міста, «Криворіжгаз» зробив спробу перекрити блакитне паливо дистанційно.

За даними міської ради, станом на 11 листопада без тепла в Кривому Розі залишалися 78 шкіл, 75 дитсадків, 22 лікувальні установи та понад 2 тисячі будинків, які опалюються від підприємства «Криворізька теплоцентраль».

Читайте також: У Кривому Розі вводять вимушені канікули через відсутність тепла

Через відсутність тепла 12 листопада в частині шкіл і дитсадків Кривого Рогу вводять вимушені канікули. Зневірені жителі міста збираються сьогодні мітингувати під стінами ПАТ «Криворіжгаз».

Інженери попередили: якщо опалення не включать до настання морозів, система теплопостачання Кривого Рогу буде зруйнована.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-