У Кривому Розі вночі запустили чотири котельні із шести

У Кривому Розі вночі запустили чотири котельні із шести

Відео
Укрінформ
АТ «Криворізька теплоцентраль» в неділю, 11 листопада, на повну потужність запустила 4 котельні із 6-ти.

Про це повідомило підприємство на своїй сторінці у Facebook.

«Запрацювали 4 котельні на повну потужність. А саме 1, 2, 3 та 4. Це Саксаганський та Покровский райони. Працюємо незважаючи на перепони з боку ПАТ «Криворіжгаз»», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що першими тепло мають відчути у школах, дитячих садочках та лікарнях. Далі справа за багатоповерховими будинками.

Тепловики бентежаться, що тим не менш ризик втручання ПАТ «Криворіжгаз» у роботу котелень АТ «Криворізька теплоцентраль» залишається.

Уночі вони продовжували працювати над запуском ще двох котелень.

За даними міської ради, станом на 11 листопада без тепла в Кривому Розі залишалися 78 шкіл, 75 дитсадків, 22 лікувальні установи та понад 2 тисячі будинків, які опалюються від підприємства «Криворізька теплоцентраль».

Читайте також: У Кривому Розі вводять вимушені канікули через відсутність тепла

Нагадаємо: 10 листопада в ДП "Криворізька теплоцентраль" заявило, що готове розпочати опалювальний сезон у повному обсязі, але Криворіжгаз "блокує постачання газу". Однак там кажуть, що НАК Нафтогаз не виділив ліміти газу для ДП "Криворізька теплоцентраль" через борги минулих років. На сьогодні заборгованість КП «Криворіжтепломережа» становить понад 900 млн грн.

Читайте також: Гройсман пропонує мерії Кривого Рогу викупити ТЕЦ

У мерії пояснюють, що Криворізька теплоцентраль керується Фондом держмайна України і не підконтрольна міській владі, а місто стало «заручником ситуації».

Як повідомляв Укрінформ, через відсутність тепла 12 листопада в частині шкіл і дитсадків Кривого Рогу вводять вимушені канікули.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-