"Кримінальний авторитет" намагався дати хабара СБУшнику

Фото
Укрінформ
На Полтавщині співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом військової прокуратури Полтавського гарнізону затримали місцевого "кримінального авторитета" на пропозиції хабара співробітнику СБУ.

Про це повідомляє прес-центр СБ України.

"Оперативники спецслужби встановили, що представник кримінальних кіл регіону запропонував оперуповноваженому обласного управління СБУ п`ять тисяч доларів. У таку суму зловмисник оцінив сприяння правоохоронця у вирішенні питання щодо припинення кримінального провадження за нелегальне функціонування автозаправної станції в одному із населених пунктів області та невжиття відповідних заходів правового реагування. Після отримання протиправної пропозиції оперативник відразу звернувся до внутрішньої безпеки СБУ", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці затримали "авторитета" в одному із населених пунктів Полтавщини згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України під час спроби передачі чергової суми обіцяного "гонорару".

Читайте також: Суд дав 5 років в’язниці посадовцю ДФС за хабар у понад 110 тисяч

У межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Тривають слідчі дії.

Фото: СБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-