В Івано-Франківську відкрився фестиваль

В Івано-Франківську відкрився фестиваль "Сторінками української книги"

Укрінформ
В Івано-Франківську відкрився дводенний фестиваль-презентація "Сторінками української книги". Новинки української літератури представляють видавці Прикарпаття, Львівщини та Тернопільщини.

Про це повідомляє прес-служба Івано-Франківської облдержадміністрації.

«У фортечній галереї «Бастіон» в обласному центрі Прикарпаття відбулося урочисте відкриття фестивалю-презентації друкованої книжкової продукції «Сторінками української книги», який впродовж двох днів обіцяє порадувати поціновувачів книжок численними новинками сучасної української літератури. У фестивалі беруть участь видавці з Тернопільської, Львівської областей, шість видавництв із Івано-Франківська, представлені й книготорговельні підприємства, бібліотеки, прикарпатські виші», - йдеться у повідомленні.

Фестиваль присвячений Дню української писемності та мови, а також 100-річчю утворення Західноукраїнської Народної Республіки, тому окремо представлена тематична література про Листопадовий зрив.

Читайте також: Президент привітав українців із Днем писемності та мови

Особливе місце на фестивалі займає дитяча книга. Відомо, що 9 листопада на фестивалі презентують фантастичну повість педагога і дитячого письменника Романа Росіцького «Легенда» та книгу засновника бойового мистецтва «Хорос» Романа Яськіва «Дітям про опришків» львівського видавництва «Апріорі».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-