У Кремінній на Луганщині після ремонту відкрили сучасну залу боксу

У Кремінній на Луганщині після ремонту відкрили сучасну залу боксу

Фото
Укрінформ
Спеціалізована зала боксу Кремінської дитячо-юнацької спортивної школи запрацювала після проведення у приміщенні капітального ремонту.

Про це повідомила прес-служба Луганської обласної державної адміністрації 

«Участь у церемонії її відкриття узяли виконуючий обов’язки голови Луганської облдержадміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Філь та заступник міністра освіти та науки України Роман Греба. Заступник міністра побажав вихованцям закладу успіхів та висловив сподівання, що в цій залі будуть виховуватись нові чемпіони», - інформує прес-служба ЛОДА.

Зазначається, що загальна вартість затвердженої кошторисної документації об’єкту складає 3135 тис. гривень, у тому числі 1640 тис. гривень профінансовано за рахунок коштів обласного бюджету. На закупівлю обладнання з місцевого бюджету виділено 662 тис. гривень. Придбано боксерський ринг, обладнання для тренувань, меблі.

Сергій Філь, у свою чергу, наголосив, що реалізація цього проекту довела ефективну взаємодію обласної та районної влади. Також він передав для ДЮСШ сертифікат на 30 тисяч гривень для придбання обладнання та інвентарю.

Читайте також: Поліцейський з Луганщини став чемпіоном світу з боротьби

Наразі у дитячо-юнацькій спортивній школі займається понад 60 дітей. У ході капітального ремонту зали боксу виконані роботи з реконструкції внутрішніх приміщень, встановлення вікон, дверей, утеплення будівлі, ремонту даху, роботи з улаштування системи водопостачання, каналізації, електропостачання, теплопостачання, вентиляції та монтажу освітлення, опоряджувальні роботи та благоустрій території.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-