У Львові знову вмикають тепло

У Львові знову вмикають тепло

Укрінформ
У Львові після десятиденної перерви відновлюють опалювальний сезон.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

“Відповідно до розпорядження міського голови  ЛМКП «Львівтеплоенерго» та ЛКП «Залізничнетеплоенерго» сьогодні відновлюють подачу опалення до всіх житлових будинків. Температуру теплоносія регулюватимуть, залежно від температури зовнішнього повітря”,- йдеться у повідомленні.

Як зазначили у міськраді, опалювальний сезон в обласному центрі було розпочато 22 жовтня, коли середньодобова температура повітря не перевищувала 8 градусів. Однак через тиждень, у зв'язку із потеплінням, опалення вимкнули.

Тепер, згідно із прогнозом синоптиків, температура вдень становитиме +10C, а вночі +4C, тобто середньодобова температура буде +7C. Тому було прийнято рішення поновити подачу тепла для населення.

Читайте також: Для комплексної модернізації житлового сектору прийняли всі закони - Зубко

Як повідомив заступник мера з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак, система теплопостачання міста до роботи готова. Завдяки  ремонту і модернізації об’єктів теплопостачання, які здійснювались протягом останніх років, подача тепла в будинки буде поновлено у найкоротші терміни, а температура теплоносія регулюватиметься, залежно від температури зовнішнього повітря.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-