Депутати ОТГ зможуть пройти навчання з формування бюджетів громад

Депутати ОТГ зможуть пройти навчання з формування бюджетів громад

Децентралізація
Укрінформ
Інститут Політичної Освіти за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» проведе для 100 депутатів ОТГ низку навчальних семінарів

Про це повідомляє портал "Децентралізація". 

"У рамках проекту «Сильні ради – спроможні громади», який реалізується за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», Інститут Політичної Освіти організує низку семінарів для депутатів ОТГ. За підсумками першої хвилі відбору можливість взяти участь у семінарах отримали 100 депутатів ОТГ з 22 областей України. Для них навчання розпочнеться вже у перші дні листопада", - йдеться у повідомленні.

Навчання розпочнеться у січні 2019 року і складатиме серію трьох триденних семінарів за такими темами: статус, права та обов'язки депутатів; участь депутатів у процесі формування, використання та контролю за бюджетом ОТГ; можливості та обов'язки депутатів у житлово-комунальній та земельних сферах.

Читайте також: ОТГ у Вінницькій області запускає власні автобусні маршрути

Для участі кандидати мають  надіслати організаторам пакет документів. За підсумками конкурсного відбору можливість навчатися отримають ще 100 депутатів ОТГ. Результати відбору будуть повідомлені не пізніше 10 грудня.

Програма «U-LEAD з Європою» спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-