У Дніпрі розглянуть кращі практики молодіжної роботи

У Дніпрі розглянуть кращі практики молодіжної роботи

Укрінформ
У Дніпрі, в культурно-діловому центрі «Менора», проходить триденний II Всеукраїнський форум молодіжних працівників.

Захід організований Міністерством молоді та спорту України у співпраці з Програмою розвитку ООН в Україні, Дніпровською міською радою та Дніпропетровською обласною державною адміністрацією, поінформували у прес-службі Дніпропетровської ОДА.

«Минулого року такий форум уперше провели в Харкові. Ми побачили, що він дав значний поштовх розвитку молодіжної роботи. Це можливість поділитися напрацюваннями, які є серед студентської аудиторії, в громадах. Чому цього разу форум саме у Дніпрі? Тому що у вашому місті найбільше учасників конкурсу найкращих практик молодіжної роботи, тому й дискусій не було, де проводити», – розповів заступник міністра молоді та спорту України Олександр Ярема.

Керівник проектів демократичного врядування Програми розвитку ООН Маркус Бранда зазначив, що програма активно підтримує розвиток молодіжної політики в Україні, ділиться досвідом в інших країнах.

«Головне, що не лише український уряд в особі галузевого міністерства займається впровадженням молодіжної політики, а й влада на місцях. Така комплексна співпраця обов’язково дасть результат», – наголосив Бранда.

На форум до Дніпра зібралися понад 200 осіб з різних куточків України, зокрема й учасники всеукраїнської програми «Молодіжний працівник».

Читайте також: Дітям із зони окупації на Луганщині полегшать процедуру отримання паспортів

За словами заступника директора – начальника управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Дар’ї Білої, протягом трьох днів з-поміж іншого молоді люди ділитимуться одне з одним досвідом створення найкращих молодіжних практик, зокрема й тими проектами, які вже вдалося реалізувати. Формати заходу різноманітні – від загальних презентацій до роботи у групах. У програмі форуму – досягнення та перспективи держпрограми «Молодіжний працівник».

«Програма почалася саме тут, у Дніпрі. У 2014 вона стартувала, а через два роки завдяки дніпровським молодіжним працівникам отримала друге дихання. Дніпро вважається неформальною столицею молодіжної роботи в Україні. Тому другий Всеукраїнський форум тут», – поділилася координатор програми «Молодіжний працівник» Анна Острікова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-