У Кривому Розі стартував опалювальний сезон

У Кривому Розі стартував опалювальний сезон

Укрінформ
Поновлено газопостачання КП «Криворіжтепломережа», яке здійснює теплопостачання у Кривому Розі, завдяки співпраці представників місцевої влади Кривого Рогу та НАК «Нафтогаз України».

Про це повідомляє прес-служба НАК «Нафтогаз України».

«Завдяки співпраці представників місцевої влади Кривого Рогу та НАК «Нафтогаз України» поновлено газопостачання КП «Криворіжтепломережа», яке здійснює теплопостачання у місті», - йдеться в повідомленні.

КП «Криворіжтепломережа» за участі місцевої влади уклала з Нафтогазом договір про реструктуризацію заборгованості за спожитий газ. Відтак підприємство виконало одну з обов'язкових умов, передбачених постановою КМУ від 19.10.18 №867 «Про затвердження Положення про покладення спеціальних обов'язків на суб'єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу».

Читайте також: У Запоріжжі з неділі стартує опалювальний сезон

Укладання договору стало можливим завдяки підписанню з боку місцевої влади договору гарантії виконання боржником своїх зобов'язань у відповідності до Закону України від 03.11.2016 № 1730-VIII «Про заходи, спрямовані на врегулювання заборгованості теплопостачальних та теплогенеруючих організацій та підприємств централізованого водопостачання і водовідведення за спожиті енергоносії».

На сьогодні заборгованість КП «Криворіжтепломережа» становить понад 900 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-