Стрілянина у Луцьку: одна з версій поліції — бандитські розбірки

Стрілянина у Луцьку: одна з версій поліції — бандитські розбірки

Фото, відео
Укрінформ
Поліція розглядає бандитські розбірки як одну з версій стрілянини у Луцьку, внаслідок якої одна людина загинула та двоє були поранені.

Про це повідомив заступник начальника Головного управління Нацполіції у Волинській області - начальник слідчого управління Олександр Климовський, інформує прес-служба обласної поліції.

"Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочинів, передбачених ч. 4 ст. 296 ( хуліганство) та ст. 15 ( замах на вчинення злочину) та ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Як одну із основних версій слідство розглядає бандитські розбірки двох груп із застосуванням вогнепальної та холодної зброї", - сказав Климовський.

Зазначається, що найсуворіше покарання за циим статтями передбачає позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне.

Читайте також: У Луцьку внаслідок стрілянини загинула людина, ще двоє поранені

Тим часом поліція встановила особи загиблого та поранених. Усі вони жителі Луцька.

Правоохоронці вживають усіх необхідних заходів для затримання правопорушників. "В області введено план "Сирена", задіяні всі необхідні підрозділи з інших областей. Попередньо маємо інформацію, хто стріляв і був учасником. Працюємо над тим, щоб їх затримати", - зазначив начальник ГУНП в області Петро Шпига.

Громадян, яким відома будь-яка інформацію про цю подію, просять телефонувати на лінію служби "102".

Раніше повідомлялося, що у Луцьку на вулиці Набережній сталася стрілянина, внаслідок якої одна людина загинула і ще двох було поранено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-