Під Слов’янськом відновлюють кінологічний центр поліції

Під Слов’янськом відновлюють кінологічний центр поліції

Фото
Укрінформ
У Донецькій області поблизу Слов’янська відновлюють кінологічний центр поліції.

Про це у понеділок повідомили в Слов'янському відділі поліції Донецької області.

"Поблизу Слов’янська з’явиться кінологічний центр поліції. Наразі правоохоронці з підрозділів півночі регіону проводять благоустрій об'єкту та підготовку до відновлення його роботи", - йдеться у повідомленні.

У поліції уточнили, що цей кінологічний комплекс, що знаходиться у Слов'янському районі, був збудований ще 30 років тому, і тут проходили навчання та перепідготовку співробітники державної служби охорони (зараз - поліція охорони), але з 2010 року центр виявився фактично закритим.

Наразі цей об'єкт отримує "нове життя" - за рішенням керівництва ГУНП у Донецькій області тут буде діяти кінологічний центр поліції регіону.

Читайте також: Кінологи допоможуть патрулювати найбільші в Україні аеропорти

За словами заступника начальника кінологічного центру ГУНП області Віктора Казакова, після відновлення своєї роботи комплекс зможе приймати до 45 кінологів. Тут планується проводити учбово-тренувальні збори та змагання, вирощувати поголів'я службових собак.

Кінологічний комплекс у Слов'янському районі / Фото: Слов'янський відділ поліції Донецькій області

До того ж, на постійному чергуванні будуть знаходиться інспектори-кінологи поліції, готові у будь-який час виїхати на виявлення зброї або наркотиків, проведення слідчої роботи чи пошуку тіл.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-