Лисичанськводоканалу дали електрику

Лисичанськводоканалу дали електрику

Укрінформ
У ході переговорів між Луганською ОДА, міськрадою та Луганським енергетичним об’єднанням щодо знеструмлення Лисичанськводоканалу, що постачає воду на підконтрольній Луганщині, - було досягнуто компромісу.

Таку інформацію оприлюднила прес-служба ТОВ «ЛЕО».

«ЛЕО погодилось розглянути та «повірити» в «графік» погашення заборгованості водоканалу, гарантований особистими зобов’язаннями керівника Лисичанськводоканалу Євгена Лисенка. Згідно з цим  «графіком», Лисичанськводоканал зобов’язується повністю (100%) оплачувати поточне споживання електроенергії, крім того – з листопада 2018 по лютий 2019 (включно) водоканал зобов’язується поетапно погасити 16 млн грн заборгованості», - йдеться в повідомленні прес-служби ТОВ «ЛЕО».

Тож, Луганське енергетичне об’єднання почало відновлювати живлення на об’єкти Лисичанського водоканалу. Пізно ввечері 1 листопада була включена насосна станція «ГТВ». А сьогодні, 2 листопада, будуть продовжені включення всіх інших об’єктів водоканалу – насосних та каналізаційних станцій, очисних споруд і ін.

Читайте також: Частина Лисичанська залишилась без води через борги комунальників

Як повідомляв Укрінформ, 31 жовтня, після неодноразових попереджень, прохань та вимог оплачувати електроенергію, Луганське енергетичне об’єднання провело обмеження електропостачання на об’єктах Лисичанського водоканалу. Це призвело до проблем з водопостачанням прифронтового міста Лисичанськ та прилеглих населених пунктів.

Борг станом на 2 листопада складає більше 146 млн грн. А ще близько 50 млн грн – це штрафні санкції, що має оплатити водоканал.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-