У львівському Міжнародному економічному форумі беруть участь 70 фірм з Донбасу

У львівському Міжнародному економічному форумі беруть участь 70 фірм з Донбасу

Укрінформ
Виставкою традиційних та інноваційних виробів підкріпили свою участь у львівському Міжнародному економічному форумі підприємці з Донецької та Луганської областей. 

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ці 70 фірм, які нині демонструють свій індустріальний запас, працюють у науковій та інноваційній сферах і є першим кроком до стабільності на Сході України», - зазначив перший віце-прем'єр України - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів, який бере участь у форумі.

На виставці широко представлена знаменита слов'янська кераміка, сіверсько-донецький склопластик, газове обладнання ТОВ «Контакт», продукція «Донмету» та інших підприємств.

Крім експозиційної функції, виставка «Схід і Захід разом» виконує роль майданчика для ділових перемовин у налагодженні партнерських зв'язків. У її відкритті взяли участь керівники Донецької і Луганської областей. Як зазначив перший заступник голови Луганської ОДА Сергій Філь, область переживає нелегкі часи, але знаходить можливість для підтримки бізнесу та стабілізації на Сході України. Вести підприємництво тут надійно. 

Читайте також: Кубів: Львівщина - епіцентр формування транзитних потоків між Європою й Азією

18-й Міжнародний економічний форум у Львові зібрав понад 1500 учасників з 20 країн світу. Тут присутні представники диппредставництв та урядів низки європейських та азійських країн. Під час тунельних дискусій будуть обговорюватися проблеми та завдання розвитку Карпатського єврорегіону, транспортної інфраструктури, агропромислового комплексу та промисловості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-