У Маріуполі будують найбільший в Україні ЦНАП вартістю понад 100 млн грн

У Маріуполі будують найбільший в Україні ЦНАП вартістю понад 100 млн грн

Укрінформ
У Маріуполі будують «Мультицентр» - найбільший Цент надання адміністративних послуг в Україні, загальна вартість проекту з урахуванням благоустрою території понад 100 млн грн.

Про це 31 жовтня повідомили в Маріупольській міській раді.

«У Маріуполі буде найбільший ЦНАП в Україні... У Лівобережному районі триває будівництво «Мультицентру». Загальна вартість проекту з урахуванням благоустрою території понад 100 млн гривень», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на це будівництво було виділено 28 млн грн з державного фонду регіонального розвитку, ще понад 10 млн грн інвестувала Група Метінвест, решта коштів - з місцевого бюджету. Крім того, Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) займається технічним оснащенням центру.

Читайте також: ЦНАПи Луганщини отримують мобільні кейси для обслуговування віддалених сіл

У міськраді констатували, що на даний момент повністю завершено влаштування сходів, на 95% - демонтажні роботи та на 50% - зовнішні та внутрішні стіни. Пізніше буде закінчена заміна покрівлі та проведені роботи з благоустрою території.

За словами мера Маріуполя Вадима Бойченко, центр стане найбільшим ЦНАПом в Україні - надасть близько 120 нових робочих місць.

У будівлі майбутнього «Мультицентру» будуть надаватися адміністративні, комунальні, соціальні та пенсійні послуги. Крім того, в будівлі розміститься РАЦС. Родзинкою проекту стане оглядовий майданчик, який буде розташовуватися на даху центру. З нього буде відкривається вид на оновлений парк «Веселка».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-