Золотухін: В умовах агресії РФ є необхідність посилення комунікації у регіонах

Золотухін: В умовах агресії РФ є необхідність посилення комунікації у регіонах

Укрінформ
Заступник міністра інформполітики Дмитро Золотухін переконаний, що в умовах військової агресії РФ необхідно посилити систему комунікацій у регіонах з метою швидкого реагування на події.

Про це він заявив на семінарі з комунікацій для службовців департаментів інформполітики та прес-служб ОДА, що пройшов 29-30 жовтня в арт-хабі ІА «Укрінформ», повідомляє прес-служба МІП.

“В умовах військової агресії РФ є необхідність посилення системи комунікацій у регіонах з метою швидкого реагування на події, які відбуваються в Україні”, - сказав заступник міністра.

Зазначається, що Золотухін надав слухачам практичні рекомендації щодо проведення моніторингу інформаційного простору та відповідних механізмів роботи в мережі Інтернет.

У свою чергу директор Центру інформації та документації НАТО Барбора Маранкова виступила з презентацією щодо діяльності Організації Північноатлантичного договору, особливостей комунікації НАТО, а також розповіла про можливості онлайн-ресурсів та механізмів пошуку інформації про Альянс.

У рамках семінару пройшли практичні заняття щодо побудови інформаційних повідомлень, меседж-боксів, комунікаційних стратегій, кампаній та аналізу інформаційного простору.

Читайте також: МІП запустив цикл соціальних роликів про медреформу в селах

Згідно з повідомленням, захід організувало Міністерство інформаційної політики України спільно з Центром інформації та документації НАТО з метою покращення комунікаційних спроможностей місцевих органів влади шляхом надання необхідних знань та навичок у побудові системи урядових комунікацій.

Коментуючи результати семінару, Золотухін зазначив, що проблем, як завжди, вистачає - починаючи з електронного документообігу, закінчуючи узгодженням кампаній.

“Але ми намагаємося налаштувати неофіційні канали спілкування для швидкої координації та оперативного вирішення проблем. Щиро вдячний усім, хто приїхав з областей, та сподіваюся на поглиблення співпраці в наступному році”, - написав він на своїй сторінці у Facebook.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-