Через туман закрили два чорноморські канали

Через туман закрили два чорноморські канали

Укрінформ
Бузько-Дніпровсько-лиманський та Херсонський морський канали закрили для проходження суден через туман.

Про це повідомила у середу Адміністрація морських портів України.

"БДЛК (Бузько-Дніпровсько-лиманський канал) закрито. ХМК (Херсонський морський канал) закрито", - йдеться у повідомленні.

Як зазначають у відомстві, причиною закриття цих каналів є туман.

Разом з тим, за інформацією Адміністрації морських портів, обмежень в роботі Херсонського морського торговельного порту наразі немає.

Читайте також: Київ накрив туман — водіям радять тримати дистанцію

Бузько-Дніпровсько-лиманський канал (БДЛК) - судноплавний канал, яким здійснюється підхід суден до морських та спеціалізованих портів і терміналів Миколаївського регіону, а також частково до Херсонського морського каналу. Загальна протяжність БДЛК - 81,368 км. Кількість колін - 12. Ширина каналу - 100 м, навігаційна глибина каналу - 11,2 м.

Херсонський морський канал (ХМК) - судноплавний канал, який знаходиться у Дніпровсько-Бузькому лимані, відгалужується від 5-го коліна БДЛК та простягається до входу у річку Рвач (рукав річки Дніпро). Херсонським морським каналом здійснюється підхід суден до Херсонського морського та Херсонського річкового портів і далі до річкових портів і терміналів, розташованих уздовж берегів річки Дніпро. Загальна протяжність Херсонського морського каналу – 40 км, кількість колін – 3. Навігаційна ширина каналу – 100 м, навігаційна глибина каналу – 8,25 м.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-