Під будівлю держветслужби в Одесі принесли коров'ячу голову

Під будівлю держветслужби в Одесі принесли коров'ячу голову

Фото
Укрінформ
Перед офісом Одеської регіональної держветслужби невідомі у масках провели символічну акцію — залишили коров'ячі шкуру, голову й ратиці, розлили кров і розкидали сувенірні гроші.

Про це повідомляє "Одеський паблік".

"Сьогодні невідомі в масках підкинули до дверей Одеської регіональної служби ВСКН, яка функціонує на вулиці Маршала Говорова, голову та кінцівки корови, шкіру тварини й сувенірні гроші. Також перед входом розлита кров", — зазначає "Одеський паблік" з посиланням на очевидця.

Висувають версію, що "акція спрямована проти корупції у службі держветконтролю і може бути пов'язана з недавньою ситуацією з вівцями в порту Чорноморськ".

Як повідомляв Укрінформ, у Держпродспоживслужбі створили робочу групу, яка проведе перевірку ситуації щодо овець, які експортувалися в Туреччину, але були повернуті й два тижні утримувались в порту у закритій фурі без їжі і води.

Відповідний наказ №881 видав 29 жовтня голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа.

Читайте також: Ситуацію з вівцями у "митному полоні" розслідує Держпродспоживслужба

Фуру з вівцями в кількості 300 голів 6 жовтня відправили в режимі "експорт" до Туреччини, а 12 жовтня тварин турецькою стороною було повернуто в Україну на термінал відправлення, без пояснення причин. До 25 жовтня вівці перебували у транспортній фурі без їжі і води. За цей час із 300 тварин загинули 54. 28 жовтня після опівночі фуру розвантажили в Тульчині Вінницької області, де тварин зараз обстежують і надають їм ветеринарну допомогу.

Фото: dumskaya.net

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-