В Одесі прооперували відомого вчителя фізики, який постраждав від нападу

В Одесі прооперували відомого вчителя фізики, який постраждав від нападу

Укрінформ
Хірурги Одеської міськлікарні №1 успішно "скріпили" перелом шийки стегна знаменитому викладачу фізики Рішельєвського ліцею Павлу Віктору, який зазнав травм під час нападу зловмисників.

Через чотири місяці викладач, автор унікального онлайн-курсу лекцій знову зможе ходити,  повідомив заступник голови Одеської облдержадміністрації Сергій Колебошин на своїй сторінці Facebook.

"В Одеській МКЛ № 1 проведена операція. Якщо "великими мазками", то перелом "скріплений" шурупами/скобами/спицями (боюся помилитись у термінології). Операція пройшла успішно, лікарі - молодці. Орієнтовно тижнів через два можна буде підніматись (на милицях), а через чотири місяці (викладач ліцею Віктор - ред.) зможе давати навантаження на ногу", - зазначив  Колебошин.

За його словами, Павло Андрійович "рветься в бій, сподівається вже в другій чверті вийти в школу. Так що любителі фізики можуть порадіти... Не можу не передати найтепліші слова подяки від П.А. та його сім'ї всім, хто співчуває і турбується".

Як повідомлялося, 26 жовтня троє зловмисників скоїли напад на 64-річного вчителя Павла Віктора, що проїжджав на велосипеді під залізничним мостом на вулиці Люстдорфська дорога - внаслідок різкого поштовху він упав, після чого грабіжники заволоділи велосипедом.

Потерпілого було госпіталізовано, а співробітники Хмельницького відділення поліції Одеси розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Триває пошук зловмисників.

Заслужений вчитель України Павло Віктор у 2009 році був визнаний учителем року. Він здобув популярність після того, як став викладати на Youtube відеотрансляції своїх уроків. Зараз на сторінці у одеського викладача фізики 473 відеоуроки, які зібрали 126 тисяч передплатників і понад 8 млн переглядів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-