Марина Порошенко представила у Житомирі проект

Марина Порошенко представила у Житомирі проект "Дитяча демократія"

Укрінформ
Дружина Президента Марина Порошенко представила у Житомирі проект для підлітків 13-16 років - бюро змін «Дитяча демократія».

Житомирщина стала однією із перших областей, яка підтримала цей молодіжний рух, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні у Житомирі ми оголошуємо відбір конкурсантів для участі у бюро змін «Дитяча демократія». Впевнена, що всі разом зможемо виховати молоде українське покоління, яким будемо пишатися», - наголосила Марина Порошенко під час відвідування сучасного інтерактивного простору «Арсенал ідей» у Житомирі.

За словами директора благодійного фонду «Мистецький Арсенал» Ольги Вієро, у бюро змін увійдуть підлітки 13-16 років і дорослі експерти, що працюватимуть з дітьми як волонтери. Вони разом створюватимуть суспільно-корисні проекти в галузях науки, мистецтва, екології, урбаністики.

Читайте також: Марина Порошенко у Чернігові презентувала школу "Бути батьками"

Мета проекту - допомогти дітям зрозуміти, що таке дієвий патріотизм. Він спрямований на створення спільного майбутнього дітей та дорослих в Україні. 

Окрім того, у Житомирі Марина Порошенко відвідала фестиваль сучасної культури «Жовтень у Жовтні» та взяла участь у конференції «Коли територія набуває ідентичності».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-