Аграрії Херсонщини представили продукцію на форумі в Білорусі

Аграрії Херсонщини представили продукцію на форумі в Білорусі

Фото
Укрінформ
Шість підприємств агропромислового комплексу Херсонщини представили свої товари на виставці-ярмарку продукції підприємств і організацій регіонів Білорусі та України в білоруському місті Гомель.

Про це повідомив у п'ятницю на своїй сторінці у Facebook директор Департаменту агропромислового розвитку Херсонської облдержадміністрації Олександр Паливода.

Виставка регіонів Білорусі та Україіни / Фото: Alexandr Palivoda, Facebook

"На виставці регіонів Білорусі та України представникам Херсонщини є на що подивитись і ще показати! На агропромисловій експозиції від Херсонської області представили продукцію наших експортоорієнтованих виробників: ТОВ "Таврія" (коньяки), АФ Радгосп "Білозерський" (вина, яблука), ПВКФ "Пані Крістіна" (соки), ТОВ "Наш продукт" та ТОВ "Плодоовочевий комбінат "Херсон" - торгівельна марка "Бон Херсон" (овочева консервація), НВП "5 елемент" (нано-добрива)", - поінформував Паливода.

Читайте також: Україна і Білорусь знімуть антидемпінгові обмеження у торгівлі - Порошенко

Як повідомляв Укрінформ, Перший форум регіонів Білорусі та України відкрився у білоруському місті Гомель 25 жовтня 2018 року. В ньому взяли участь президенти України та Білорусі. Метою форуму є зміцнення та активізація співпраці між двома країнами, презентація їх економічного, науково-освітнього та культурного потенціалу, розвиток взаємодії білоруських та українських бізнес-структур.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-